Om Live Love Learn

patrik-o-hustru-vid-havLive Love Learn – som är namnet på min verksamhet – är i grunden ett sätt att leva som är friare, mera energiskapande och mest av allt ett odlande av kärlek.

Bakgrunden är att jag själv blev tvingad att ta mej och mitt liv dit jag innerst inne ville genom tuffa livskriser. Från att ha levt med stora rädslor och begränsningar så lever jag idag fantastiskt fritt och efter vad mitt inre säger – inte som de allra flesta av oss har gjort eller gör efter vad vi borde, måste och känner oss pressade till i vårt sätt att leva.

När en människa vill och i det också vill ha stöd och hjälp i att nå till det liv som man någonstans vet att man vill leva i, så finns vi där. Jag säger vi just för att flera av de som gör denna resa själva blir resurser för andra på deras väg. En del ännu mera aktivt genom att jobba som t ex jag gör. Att vi finns för varandra på detta sätt är fundamentet i Live Love Learn.

Jag fakturerar dig via egenanställningsföretaget Convoy, och du hittar mer information om Convoy och Convoys tjänster via dessa länkar.

Livelovelearn använder sig av Cookies, du kan läsa mer om vår Cookiepolicy här

Välkommen att ta kontakt om du vill veta mer om vad jag kan erbjuda dig, ditt företag eller din organisation.

Mobil:    070-242 65 34

E-post:  patrik@livelovelearn.se

Facebook