Föreläsningar

patrik_forelaser1

Mina föreläsningar är skapelser ur det jag fått med mig genom mina egna upplevelser i olika faser av kriser i mitt liv.  Med detta som grund bygger jag på med arbetet med alla de människor jag sedan fått möjligheten att följa på deras väg till sig själva, och till ett liv på en ny nivå av frihet, harmoni och självförverkligande i alla delar av tillvaron. Att dela med sig av allt detta känns självklart och fantastiskt roligt och meningsfullt. 

Mitt eget liv

Berättelsen om vägen genom enorm ångest och självmordsförsök till en underbart fri och glädjefull upplevelse av livet framförs under 1-2 timmar. Ett sätt att leva som jag kallar Live Love Learn.
Ditt pris: Från 3 700 inkl. moms

Mitt eget liv – en version där musiken har stor plats – för det lilla sällskapet

Många har velat vara med och lyssna på samma berättelse men med egen musik som stor del av föreläsningen/föreställningen, som håller på att utvecklas till en större föreställning. Föreställningen pågår 1-2 timmar, allt efter ert önskemål.
Just nu: Från 4 700 inkl. moms

Mitt eget liv – i stort format med hela bandet!

Här får du berättelsen framförd av Patrik tillsammans med hela From above – härliga musiker som förstärker berättelsen. Denna föreställning ges för sällskap med mer än 25 personer.
Ditt pris: Från 9 900 inkl. moms

Balans i livet

Föreläsningen handlar om att upptäcka vad du själv kan jobba med för att skapa större balans i livet. Jag visar så enkelt och tydligt som möjligt, ur olika vinklar, vägar till balans.  Och balans är lika med harmoni. Föreläsningen tar 1-2 timmar.
Ditt pris: Från 4 000 inkl. moms

Kommunikation för ett rikare liv

Möten med människor och kontakten som skapas blir ditt sociala liv. I hemmet eller på arbetet, i föreningar eller med släkt vänner och bekanta. Utveckling i kommunikation skapar livskvalité, glädje och härliga relationer plus bättre resultat i arbetet och arbetsgrupper.
Ditt pris: Från 4 000 inkl. moms

VI SES !!